Παρέα με τη Φένια 25-12-2022 εκπομπή Χριστουγέννων

Χρόνια Πολλά! Κάνουμε Χριστούγεννα παρέα με τη Φένια στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ! Σήμερα η εκπομπή είναι αφιερωμένη σε όλους εσάς, μικρούς και μεγάλους γιατί οι γιορτές αυτές είναι διαφορετικές, πιο όμορφες, πιο… ζωντανές!

Φιλοξενούμε στο στούντιο την καλλιτέχνιδα και εκπληκτική μαγείρισσα, Αλεξάνδρα Καϊτατζή με την οποία μιλάμε για τη ζωή της, την ενασχόλησή της με τα καλλιτεχνικά αλλά και για τον εθελοντισμό που προσφέρει εδώ και χρόνια. Επειδή γιορτές χωρίς γλυκά δεν γίνεται σας ετοιμάσαμε δύο καρτέλες με γλυκά τα οποία είναι συνταγές της Αλεξάνδρας για τα ετοιμάσετε και εσείς στα δικά σας τα σπίτια και να γλυκάνετε τους πάντες! “Τοπίο Χριστουγέννων” και “Κορμός της αγάπης” δύο γλυκά, χίλιες λέξεις!

Στη συνέχεια 4 μουσικά σχήματα ήρθαν σήμερα στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ για να σας ταξιδέψουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης! Μαρία Κηπουρού και Κωνσταντίνος Κάλλιας “ανοίγουν” αυτήν την μουσική στιγμή! Στη συνέχεια η Σοφία Ισακίδου μαζί με τον Μπάμπη Τσακαλίδη και τον Χρύσα Δάσιου συνεχίζουν αυτό το όμορφο ταξίδι με υπέροχα αγαπημένα μας και αγαπημένα σας κομμάτια!

Τη “σκυτάλη” παίρνει το σχήμα “GOLD WAVE” το οποίο παρουσιάζει για πρώτη φορά δύο νέες μπαλάντες φτιαγμένες με πολύ αγάπη, όρεξη, μεράκι και πάθος! Η Εύα Κανατά μαζί με τον Χρήστο Κεραμάρη και τον Δούκα Σισκόπουλο μας μαγεύουν όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν καλά!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” σήμερα κλείνει με μουσικούς από το βόρειο Έβρο, οι οποίοι μεταφέρουν λαϊκά ακούσματα μιας και η ημέρα το επιβάλλει στα σπίτια σας! Πάνος Πατέλλης, Αντώνης Καραπιπέρης, Βαγγέλης Λυμπερακάκης και Κώστας Χρηστίδης, μας “απογειώνουν”! Χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία, χαρά, αισιοδοξία, ευτυχία και πολλά χαμόγελα!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet#tv#paremetifenia

Tuesday, November 28, 2023
spot_img
spot_img