Παρέα με τη Φένια 01-1-2023 εκπομπή Πρωτοχρονιάς

spot_img

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες! Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ σας έχει ετοιμάσει μία μουσική εκπομπή με δύο εξαιρετικά σχήματα!

Τη νέα χρονιά “ανοίγουν” 3 μουσικοί, ο Γιάννης Τσαρσιταλίδης στη φωνή, ο Γιάννης Σαριανίδης στο ακορντεόν και ο Μπάμπης Καρανίκας στην κιθάρα κάνουν πρωτοχρονιά μαζί μας μέσα από ιδιαίτερα μουσικά ηχοχρώματα!

Το δεύτερο σχήμα που φιλοξενούμε σήμερα με μεγάλη χαρά και τιμή είναι το σχήμα “Πέρα Θράκη” με την κ. Καίτη Μακρή στη φωνή, τον κ. Κυριάκο Πετρά στο βιολί, τον κ. Νίκο Αλβανόπουλο στο κλαρίνο, τον Γιώργο κ. Γιαρένη στο ούτι και τον Χρήστο Γιαρένη στο λαούτο!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που σήμερα όλοι οι μουσικοί είναι στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και δίνουν ένα μουσικό “τόνο” στην πρώτη ημέρα του νέου χρόνου! Σας ευχόμαστε ειλικρινά η νέα χρονιά, το 2023 που ήρθε να είναι το πιο δημιουργικό έτος και να έχετε μικροί και μεγάλοι υγεία και την οικογένειά σας δίπλα!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Wednesday, October 4, 2023
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img