Παρέα με τη Φένια 07-1-2023

Σήμερα στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, φιλοξενούμε τον 1ο μας καλεσμένο για το 2023 και αυτός είναι ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Μουσείου Τέχνης Μεταξιού στο Σουφλί, ο κ. Γιώργος Τσιακίρης. Μαζί του συζητάμε για το μουσείο τέχνης μεταξιού στο σουφλί, για την ιστορία του, για τη συμμετοχή του Οίκου Τσιακίρη σε μία εξαιρετική και πολυσήμαντη έκθεση πρωτότυπων έργων στο ίδρυμα Κακογιάννης αλλά και τον τουρισμό που υπάρχει στην περιοχή του Έβρου αλλά και για το κατά πόσο υπάρχουν πιθανότητες εξέλιξης ενός μουσείου στην περιοχή του Έβρου.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής, Φένια Δούκογλου παρέα με τη ιδιοκτήτρια του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ Μαρίνα Κονδύλη και την δημοσιογράφο Μαρία Χρύσα Σταμπουλίδου κόβουν την καθιερωμένη βασιλόπιτα! Ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας ο τραγουδιστής Μηνάς Καστέλλος μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του μας κάνουν παρέα και συνεχίζουν το εορταστικό κλίμα μιας και σήμερα είναι επίσης μεγάλη γιορτή.

Ευχόμαστε λοιπόν Χρόνια Πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα και ευχαριστούμε πολύ τον Μηνά Καστέλλο που από το νησί της Ρόδου μας ξεσηκώνει για ακόμη μία φορά!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Tuesday, November 28, 2023
spot_img
spot_img