Παρέα με τη Φένια 21-1-2023

Σήμερα στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, φιλοξενούμε την πρόεδρο του Καλλιτεχνικού Ομίλου Αλεξανδρούπολη κ. Πέπη Κουγιουμτζή με την οποία συζητάμε για τα 100 χρόνια λειτουργία του ομίλου, για το νέο “σπίτι” που απέκτησε πριν από ένα μήνα αλλά και για δράσεις που έρχονται στο μέλλον, οι οποίες έχουν ως στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.

Ενώ με τη βοήθεια της τεχνολογίας συνομιλοὐμε με τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Αχιλαδέλλη από το Λονδίνο με τον οποίο μιλάμε για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, όλα όσα έγιναν, για τις παρουσίες που βρέθηκαν στην Ελλάδα αλλά και για τις “κρυφές” συγγενικές σχέσεις των βασιλικών μελών μεταξύ τους.

Στη συνέχεια συνδεόμαστε και επικοινωνούμε με 19χρονη Αγγελική Βλαχάκη η οποία ξεχώρισε με το τραγούδι που έγραψε και τραγούδησε με τίτλο “Με ποιο δικαίωμα” το οποίο μεταφέρει ένα μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Tuesday, March 5, 2024
spot_img
spot_img