Παρέα με τη Φένια 22-1-2023

Tην Κυριακή στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, φιλοξενήθηκε ο Αλεξανδρουπολίτης στιχουργός, Πασχάλης Μπούρας. Ο Πασχάλης έχει κάνει υπερήφανη την περιοχή καθώς έχει γράψει πολύ αξιόλογα τραγούδια όπως το τραγούδι “Γενοκτονία”, “Αλεξανδρούπολη”. H Φένια μίλησε μαζί του για την στιχουργική αλλά και για τους νέους στίχους της ελληνικής trap μουσική που κυριαρχούν στη σημερινή εποχή. Στο τέλος παίξανε και το νέο παιχνίδι “Σιγά τα αβγ…ά”!

H επόμενη σύνδεση ήταν την πόλη των Σερρών όπου ο κτηνίατρος Θάνος Δερμιντζάκης εδώ και καιρό δίνει αγάπη και σπίτι χωρίς αντάλλαγμα. Παίρνει την κιθάρα του και τραγουδά παρέα με αδέσποτα με κύριο σκοπό να τα υιοθετήσει ο κόσμος. Τα βίντεο του γίνονται viral ενώ μίλησε στη Φένια τόσο για την επιλογή του στο να γίνει κτηνίατρος, για τα αδέσποτα που υπάρχουν στις Σέρρες αλλά και για το θα άλλαζε αν μπορούσε για να διευκολύνει τη ζωή των ζώων στην πόλη.

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” ταξίδεψε και μέχρι την Κύπρου καθώς εκεί “συνάντησε” την στιχουργό Κρυστάλλω Αρχοντίδου, η οποία έχει γράψει πλήθος τραγουδιών και τα έχει δώσει σε αξιόλογους καλλιτέχνες. Συζητήσαμε μαζί της και τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον 67ο διαγωνισμό της eurovision με τον Ανδρέα Λάμπρου.

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Thursday, November 30, 2023
spot_img
spot_img