Παρέα με τη Φένια 28-1-2023

Σήμερα στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, φιλοξενείται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, κ.Νίκος Ζερβόπουλος με τον οποίο η Φένια συζητά τόσο για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια και το μεγάλο και πλούσιο έργο που έχει δημιουργήσει στο χώρο του θεάτρου, συζητούν επίσης για το τι χρειάζεται να αλλάξει στην Αλεξανδρούπολη για να αναβαθμιστεί ο πολιτισμός αλλά και μας απαντά αν τελικά ο δήμος και η περιφέρεια έχουν επενδύσει όσο θα έπρεπε στον πολιτισμό και στην διάδοσή του.

Επόμενος καλεσμένος είναι ο στιχουργός καιΔιευθυντής Ευρώπης της δισκογραφικής εταιρείας real music greece ο οποίος με σύνδεση από την Σουηδία μας μιλάει για το αν είναι απαραίτητο ένας νέος καλλιτέχνης να απευθυνθεί σε μία δισκογραφική εταιρεία και ποια είναι τα θετικά που θα έχει στην πορεία του. Επιπλέον ο κ. Βασιλειάδης λέει την άποψή του για τους στίχους της rap και trap μουσικής αλλά και για πολλά άλλα!

Τελευταία καλεσμένη είναι η ηθοποιός και διαφημίστρια Βίκυ Ντούλια. Η Φένια συζητάει μαζί της τόσο για τα φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης των γυναικών στο χώρο του θεάτρου αλλά την ρωτάει αν θα έφευγε από αυτόν τον χώρο εξαιτίας όλων αυτών των φαινομένων. Η Βίκυ εκτός από την ηθοποιία ασχολείται και με το site της “speak freely” το οποίο ξεκίνησε σχετικά πρόσφατα και έχει βρει έναν τρόπο να εκφράζεται μέσα από εκεί.

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet#tv#paremetifenia

Tuesday, December 5, 2023
spot_img
spot_img