Παρέα με τη Φένια 05-2-2023

Σήμερα ημέρα Κυριακή στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, μας τιμούν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Πολιτιστικού Εικαστικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κ. Κατερίνα Βουρλιώτη, ο πρόεδρος του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Απαλού “Ο φάρος”, κ. Ιωάννης Τάκας και ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους της μουσικής κ. Σωτήρης Σκορδαλός, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιάννη Πάριο και την εξαιρετική Πρωτοψάλτη!

Η κ. Βουρλιώτη μας μιλάει για τα χρόνια λειτουργίας του συλλόγου, για τα ενεργά μέλη που έχει, για τις δράσεις που υλοποιούν και όλα όσα έρχονται στο επόμενο διάστημα. Ο κ. Τάκας στη συνέχεια μας περιγράφει την πορεία του συλλόγου τα 43 χρόνια που λειτουργεί, για την χορηγία που έχει προσφέρει ο σύλλογος για να κυκλοφορήσει cd με θρακιώτικα τραγούδια αλλά και για το βιβλίο που έχουν κυκλοφορήσει με τίτλο “Θράκη”!

Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής φιλοξενούμε έναν από τους σπουδαιότερους δασκάλους στη μουσική τον κ. Σωτήρη Σκορδαλό, ο οποίος μας μιλάει για τη στάση ενός εκπαιδευτικού απέναντι σε έναν μαθητή που θέλει να μάθει ένα μουσικό όργανο, για την συνεργασία του με σπουδαίους τραγουδιστές στην πορεία της επαγγελματικής του καριέρας, μας εκφράζει επίσης την αγάπη του για την Αλεξανδρούπολη αλλά και για την ίδια του την γυναίκα η οποία και κατάγεται από την πόλη μας και για την στήριξη που του παρέχει όλα αυτά τα χρόνια!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

https://www.youtube.com/live/CR5TH_P5CbU?feature=share
Wednesday, November 29, 2023
spot_img
spot_img