Παρέα με τη Φένια 18-2-2023

Σήμερα Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023, στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ φιλοξενείται η φιλόλογος κ. Λένα Χατζή η οποία μας επισκέφτηκε από την Κομοτηνή για να μας μιλήσει για μία πολύ ενδιαφέρουσα θεματική ενότητα. Η αξία των μουσείων και η σύνδεση τους με τα σχολεία είναι το θέμα της σημερινής συζήτησης και η κ. Χατζή περιγράφει την αξία των μουσείων, μας εξηγεί πόσο σημαντικό είναι ένα σχολείο να πραγματοποιεί εκδρομές στα μουσεία αλλά και τι μουσείο θα ήταν ωφέλιμο να δημιουργηθεί στην περιφέρεια ΑΜΘ και δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί. Στο τέλος αναφέρεται και στα παιδιά που δίνουν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις και εξηγεί που θα ήταν καλό και σωστό να “επενδύσει” ένας μαθητής τον χρόνο του πριν ξεκινήσουν οι εξετάσεις.

Η επόμενη καλεσμένη μας είναι η εξαιρετική τραγουδίστρια Εύα Σακελλάρη! Η Εύα μας μιλάει για το άκρως αισιόδοξο τραγούδι της life is sweet ενώ αναφέρει στην Φένια τι της αρέσει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο της και αν μπορούσε να άλλαζε κάτι στον κόσμο τι θα ήταν αυτό.

Τελευταία καλεσμένη για σήμερα είναι η queen trapper, Ιουλία Κουκουβέ η οποία με σύνδεση από την Αθήνα μας μιλάει για την trap μουσική, για τα βίντεο κλιπ που έχει γυρίσει αλλά και για την κλίση των νέεν περισσότερο να ακούνε σήμερα rap και trap μουσική. Επίσης μας αναφέρει πως ήρθε σε επαφή με την μουσική αλλά και τι ετοιμάζει για τους επόμενους μήνες με την δισκογραφική της!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καλεσμένους για την τιμή που μας έκαναν και σήμερα και ήταν στην “Παρέα με τη Φένια”!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Tuesday, December 5, 2023
spot_img
spot_img