Παρέα με τη Φένια 04-3-2023

Σήμερα η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” ταξιδεύει κυριολεκτικά μέχρι την όμορφη Έδεσσα! Όλες τις ομορφιές του τόπου μπορείτε να τις δείτε μέσα από υπέροχα βίντεο που ετοιμάσαμε για όλους εσάς. Πρώτος καλεσμένος είναι ο τραγουδιστής Ανδρόνικος, ο οποίος με σύνδεση από την Κύπρο μας μιλάει για το τραγούδι, για τις συνεργασίες του, πως είναι η ζωή στην Κύπρο αλλά και ποιες οι διαφορές με την Αθήνα όπου και ζει τώρα.

Επόμενη καλεσμένη είναι η εξαιρετική και μοναδική, κ. Αμαλία Δούκα η οποία συζητά με τη Φένια για όλες τις ανησυχίες της, για την καλλιτεχνική φλέβα που έχει, για την ζωή στην Αλεξανδρούπολη ενώ δεν παραλείπει να απαντήσει για τη “σχέση” της με την πολιτική αλλά και γιατί δεν έχει ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια. Φυσικά μας καλεί η κ. Αμαλία την Τετάρτη όπου είναι και η γιορτή της γυναίκας σε μία εξαιρετική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στις 7.00 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο της Ι. Μ. Αλεξανδρούπολης!

Μαζί της είναι η μουσικός κ. Ελένη Τερζἰδου και μαζί με την κ. Αμαλία Δούκα χαρίζουν όμορφες μουσικές στιγμές για όλους εσάς! Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εξαιρετικούς καλεσμένους μας για σήμερα!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Wednesday, November 29, 2023
spot_img
spot_img