Παρέα με τη Φένια 22/4/23

Σήμερα η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ξεκινά με μόδα καθώς παρακολουθούμε στιγμιότυπα από το fashion show του οίκου DIOR!

Για 1η καλεσμένη έχουμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενούμε σήμερα μία Θρακιώτισσα με διεθνείς διακρίσεις στον χώρο του πολιτισμού! Η Βίκυ Μπαφατάκη είναι ένας άνθρωπος ανήσυχος, αδάμαστος και μεγαλόκαρδος. Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσε στην Ξάνθη. Σπούδασε Ιστορία Αρχαιολογία στο Ε.Κ.Π.Α., Επικοινωνία και Μ.Μ.Ε. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ιταλική γλώσσα και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο για Ξένους της Περούτζια.

Δεύτερος καλεσμένος μας για σήμερα είναι ο συνθέτης και φαρμοκοποιός, Πέτρος Πέτρου ο οποίος δίνει καθημερινά μαθήματα θάρρους και δύναμη ψυχής σε όλους εμάς διότι συνθέτει υπέροχες μελωδίες με το ένα χέρι του. Ο 35χρονος Πέτρος Πέτρου, ο οποίος έχει πτυχίο στη Χημεία και τη Φαρμακευτική από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διατηρεί το δικό του φαρμακείο στην Καλαμαριά, αποφάσισε πριν από 14 χρόνια να κυνηγήσει παράλληλα και το όνειρό του στη μουσική.

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#pareametifenia #tv #thrakinet #tvprogram #Sunday #Saturday

Tuesday, March 5, 2024
spot_img
spot_img