Παρέα με τη Φένια 30/4/23

Σήμερα 30 Απριλίου φιλοξενούμε την ζωγράφο και παιδαγωγό τέχνης κ. Μαριάννα Παυλίδου η οποία μας μιλάει για την αξία της τέχνης, για όλα τα οφέλη που προσφέρει στους ανθρώπους ενώ ενημερώνει και τους γονείς για το τι κερδίζουν τα παιδιά από ένα βιωματικό εργαστήριο.

Η κ. Παυλίδου στην συνέχεια δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις που αφορούν περισσότερο την προσωπική της ζωή , μία συνέντευξη που αξίζει να δείτε. Στην συνέχεια μας μαζί μας έχουμε τον συγγραφέα παιδικών παραμυθιών και δημοσιογράφο κ. Βασίλη Κάργα ο οποίος μας μιλάει για τα 16 δημοσιογραφικά συνέδρια που έχει διοργανώσει στο νησί της Σαμοθράκης και έχουν συγκεντρωθεί στο νησί με αφορμή αυτά πάνω από 6.000 δημοσιογράφοι. Επίσης η Φένια συζητάει μαζί του και για την συγγραφή παιδικών παραμυθιών.

Ο κ. Κάργας θεωρείται ο “περιοδεύων” παραμυθάς του Έβρου! Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” σας προτείνει ιδέες για την αυριανή ημέρα καθώς αύριο αλλάζει ο μήνας! Αμἐσως μετά υποδεχόμαστε στην παρέα μας έναν πολυτάλαντο συνθέτη, τραγουδοποιό και ερμηνευτή τον κ. Αντώνη Βάμβουκα ο οποίος από μικρός αγαπούσε τη μουσική και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες σε Κρήτη και Αθήνα.

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#pareametifenia #tv #thrakinet #tvprogram #Sunday #Saturday

Tuesday, December 5, 2023
spot_img
spot_img