Παρέα με τη Φένια 6/5/23

Σήμερα η εκπομπή σας καλωσορίζει στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ με πολύ όμορφες εικόνες που μας έστειλαν φίλοι της εκπομπής από τα μαγιάτικα στεφάνια τους! Πρώτος καλεσμένος είναι ο γνωστός σε όλους λαϊκός τραγουδιστής, κ. Αλέκος Ζαζόπουλος ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο “δικαίωμά σου” και ήδη μετρά χιλιάδες views!

Ο κ. Ζαζόπουλος μιλά στη Φένια για την καλλιτεχνική του πορεία, πως νιώθει ο ίδιος που πολλοί νέοι τον έχουν για πρότυπο λαϊκού τραγουδιστή ενώ μαθαίνουμε παράλληλα και το πρόγραμμα της περιοδείας του για το καλοκαίρι.

Επόμενες καλεσμένες είναι δύο κυρίες, οι οποίες βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο να διαδοθεί ο ποντιακός ελληνισμός στο Πειραματικό σχολείο Αλεξανδρούπολης!Μαζί μας έχουμε την μουσικοπαιδαγωγό και υπεύθυνη του Ομίλου Μουσικής κ. Μαρία Καραγιάννη και την Πρόεδρο του μορφωτικού ποντιακού συλλόγου νομού Έβρου “ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ”, κ. Δέσπονα Κοτακίδου, οι οποίες θα μας μιλήσουν για το project “Μαύρη Θάλασσα” το οποίο συμμετέχει σε μαθητικό διαγωνισμό!Το Πειραματικό σχολείο Αλεξανδρούπολης για ακόμη φορά πρωτοπορεί και συμμετέχει σε ένα καινοτόμο διαγωνισμό και δείχνει μέσα από ένα βίντεο την ιστορία του Πόντου και όχι μόνο!

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” επέλεξε να σας προβάλλει μία ταινία μικρού μήκους η οποία καταφέρνει μέσα σε 3 λεπτά να μας αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε…

Για σήμερα κλείνουμε με μία επίσης εξαιρετική καλεσμένη που επίσης είναι τιμή μας να την έχουμε στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και αυτή είναι ηΘεωρητικός τέχνης και Επιμελήτρια κ. Μαρίνα Φωκίδη, η οποία επάξια πολλές φορές έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε τεράστιες εκθέσεις ζωγραφικής στο εξωτερικό! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους καλεσμένους που ήταν στην παρέα μας!

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23.00 το βράδυ.

#pareametifenia #tv #thrakinet #tvprogram #Sunday #Saturday

Tuesday, November 28, 2023
spot_img
spot_img