Παρέα με τη Φένια 18/06/23

Σήμερα φιλοξενούμε στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” την τραγουδίστρια Σαλίνα Γαβαλά, η οποία μας μιλάει για την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο “το επόμενο μου δάκρυ” αλλά και για την όλη καλλιτεχνική της πορεία. Η Σαλίνα έχει γεννηθεί στο Λονδίνο ενώ μεγάλωσε στην Κύπρο και πλέον ζει στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στο Κρατικό θέατρο βορείου Ελλάδος με υποτροφία του Θ.Ο.Κ , θεατρολογία στο εθνικό και καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και υποκριτική κινηματογράφου στο NYFA στο Los Angeles. Στην τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές “Να με προσέχεις”, “Η Φωνή”, “Αμαρτίες γονέων”, “Ξέχασέ με”, “Έλα να αγαπηθούμε”, “Οδός Παραδείσου 7″, ” S1ngles 2″, Χωρίς όρια,”Αύριο θα ‘ναι αργά”.

Στην συνέχεια παρακολουθούμε πλάνα από το Ιταλικό τσίρκο που βρέθηκε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης! Φιγούρες στον αέρα και μέσα στο νερό κέρδισαν τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων!

Στην παρέα μας θα έχουμε και 3 ερασιτέχνες ηθοποιούς από την θεατρική ομάδα Αλεξανδρούπολης “Εκτός Πλαισίου” οι οποίοι θα μας μιλήσουν για το έργο “Πάνω από όλα μάνα” όπου εδώ και εβδομάδες έχει κάνει sold out σε όλες τις παραστάσεις! 3 ερασιτέχνες ηθοποιοί μας μιλούν για το πως “έδεσε” η ομάδα τους, από πότε διαπίστωσαν ότι τους αρέσει η υποκριτική και τι υποδύονται στο συγκεκριμένο έργο!

Ευχαριστούμε πολύ την Γιώτα Γιαλαμά, την Μαρίνα Σταυρίδου και τον Παναγιώτη Καρακύργιο!

Επόμενος καλεσμένος μας είναι ο τραγουδιστής Γρηγόρης Στάμου, ο οποίος μας μιλάει για το τραγούδι “Πνοή” το οποίο ήδη έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο και μετρά πολλά views στο youtube αλλά και για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Κροκίδη.

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Friday, September 29, 2023
spot_img
spot_img
spot_img