Μετά από 9 μήνες, η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” “ρίχνει αυλαία” με έναν τρόπο διαφορετικό, μουσικό, διασκεδαστικό, εξομολογητικό και θα λέγαμε μοναδικό! Φέτος το κανάλι που λέγεται ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ φιλοξένησε μία νέα κοπέλα και έφερε τη διαφορά στην τηλεόραση της περιφέρειας ΑΜΘ!
Σήμερα η Φένια σας αποχαιρετά για τη φετινή σεζόν και επέλεξε να έχει δίπλα της καταξιωμένους μουσικούς για να ακούσετε όλων των ειδών τα τραγούδια.
Για το περιεχόμενο της εκπομπής δεν θα δώσουμε περισσότερα στοιχεία γιατί πραγματικά αξίζει να τη δείτε, θα έχουμε πρώτες προβολές, εκπλήξεις, στιγμές που δεν θα περιμένατε σίγουρα, ευχές αληθινές και πολύ τραγούδι. Η εκπομπή σήμερα θα κρατήσει περίπου 2 ώρες!
Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.