Παρέα με τη Φένια 15-1-2023

Σήμερα στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” στο κανάλι ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, φιλοξενούμε τον φωτογράφο, Αλέξανδρο Παρωτίδη με τον οποίο συζητάμε για την τέχνη της φωτογραφία, για το αν τελικά “παιχαίνουν” οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες αλλά και τι επιλέγει ο ίδιος να φωτογραφίζει περισσότερο και γιατί. Στο τέλος παίζει μαζί με τη Φένια το καινούργιο παιχνίδι “Σιγά τα αβγ…ά”!

Επόμενος καλεσμένος είναι ο πρόεδρος του μορφωτικού ποντιακού συλλόγου νομού Έβρου “Αλέξιος Κομνηνός”, κ. Παύλος Στεφανίδης με τον οποίο συζητάμε για τον σύλλογο, για τις δράσεις που ετοιμάζεις τις επόμενες εβδομάδες αλλά και για το αν οι νέοι σήμερα στηρίζουν με την παρουσία τους τους πολιτιστικούς συλλόγους γενικά. Επίσης η Φένια Δούκογλου του κάνει ερώτηση για το τι θα άλλαζε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια η αντιπρόεδρος του μορφωτικού ποντιακού συλλόγου νομού Έβρου “Αλέξιος Κομνηνός” κ. Δέσποινα Κοτακίδου επισκέφτηκε το στούντιο της εκπομπής για να παρουσιάσει δύο ποντιακές φορεσιές, μία ανδρική και μία γυναικεία.

Με τη βοήθεια της Μαρίας και του Ηλία μικροί και μεγάλοι μαθαίνουν αναλυτικά τα μέρη που αποτελούν την ενδυμασία των Ποντίων. Τελευταίος καλεσμένος είναι ο τραγουδιστής Νίκος Παπαχρήστου ο οποίος μας μιλάει για το πότε ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική αλλά και τα διάφορα τραγούδια που έχει κυκλοφορήσει.

Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet#tv#paremetifenia

Thursday, September 21, 2023
spot_img
spot_img
spot_img