Παρέα με τη Φένια 18-3-2023

Σήμερα στην εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” φιλοξενείται η ομάδα badminton του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Η Νόννα, η Ντία, ο Γιάννης και ο Χρήστος μας μιλάνε για την εμπειρία των αγώνων, για τις στιγμές που κερδίζουν μετάλλια και διακρίσεις αλλά και για τις αστείες στιγμές στους αγώνες! Ο κάθε αθλητής περιγράφει πως ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο άθλημα, ενώ δεν παραλείπουν να πούνε την άποψή τους για τις υποδομές που έχει ο Εθνικός. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η άποψη κάποιων αθλητών για την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Επόμενος καλεσμένος είναι ο “δικός” μας ηθοποιός Παύλος Λουτσίδης ο οποίος συμμετέχει στο νέο θεατρικό έργο-μονόλογο “Ο φίλος μου ο Ντοστογιέφσκι”.Ο Παύλος μας μιλάει για το περιεχόμενο του έργου το οποίο σήμερα κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών!

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους καλεσμένους μας που “γέμισαν” ο καθένας με τον δικό του τρόπο την σημερινή εκπομπή!

Αύριο συντονιστείτε στις 18:00 στο ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ γιατί όλη η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στις νύφες! Η εκπομπή “Παρέα με τη Φένια” προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα με παρουσιάστρια τη Φένια Δούκογλου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ οι επαναλήψεις των εκπομπών προβάλλονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00 το βράδυ.

#thrakinet #tv #paremetifenia

Thursday, September 21, 2023
spot_img
spot_img
spot_img